Στα πλαίσια του 5ου αγώνα ορεινού δρόμου "Στα Χνάρια του Δευκαλίωνα" που θα πραγματοποιηθεί στους Δελφούς στις 4/12 παρακαλούνται όλοι οι αθλητές που κατά την εγγραφή τους δεν έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής το νούμερο από το αναμνηστικό μπλουζάκι που θα τους διανεμηθεί την ημέρα του αγώνα, γιατί δεν υπήρχε τότε αυτή η επιλογή, να στείλουν e-mail με τα στοιχεία τους, ώστε να δηλώσουν τη προτίμηση τους. (e-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (π.χ ονομάζομαι … και θα ήθελα το μπλουζάκι μου να είναι νούμερο Large)

Δεν χρειάζεται να ξαναδηλώσει κανείς όλα του τα στοιχεία και να ξανασυμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής από την αρχή. Όλες οι αιτήσεις έχουν παραληφθεί κανονικά και είναι έγκυρες, εφόσον έχει ακολουθηθεί η διαδικασία που αναγράφεται στις ανακοινώσεις.
Παρακαλούμε όσους το επιθυμούν να μας ενημερώσουν με ηλεκτρικό μήνυμα για το μέγεθος από το μπλουζάκι που θα τους χορηγηθεί, ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί την όμορφη αυτή διοργάνωση.

Η Οργανωτική Επιτροπή:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ-ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΛΦΙΚΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ

Για πληροφορίες:
Γιάννης Παπαθανασίου
Τηλ.: 2265083101 - 6944396196
Μαρίνα Χασιώτη
Τηλ: 6939209980

Επικοινωνία

poster2016