ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 4ου ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 4ος αγώνας ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» που έλαβε χώρα τη Κυριακή  6 Δεκεμβρίου 2015 στους Δελφούς με συμμετοχή πλήθους αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα. Με τον καιρό μεγάλο σύμμαχο  δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα  στις 10:00π.μ. ενώ  πάνω από 440 αθλητές συνολικά συμμετείχαν στις δυο διαδρομές.  Ο αγώνας  συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ασφάλεια μέχρι  τον τερματισμό του συνόλου των αθλητών.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές που για 4η συνεχή χρονιά υποστήριξαν ένθερμα τον αγώνα ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ», οι οποίοι έτρεξαν για το Όραμα της ΕΛΠΙΔΑΣ, δίπλα στους ανθρώπους που ‘’τρέχουν’’ ένα διαφορετικό, δικό τους αγώνα δρόμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση εθελοντών για την επίτευξη του οράματός τους. Με στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας αλλά και των αθλητών που συμμετείχαν στον αγώνα ορεινού δρόμου, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 6 και 7 Δεκεμβρίου 2015, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ενημέρωσαν πλήθος κόσμου για το σημαντικό τους έργο, τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών καθώς και για την απλή διαδικασία εγγραφής, με πολλούς από αυτούς να εγγράφονται ως υποψήφιοι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στην Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδος, κυρία Αθανασία Ψάλτη, για τη φιλοξενία στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών καθώς επίσης και σε ολόκληρο το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδος για τη βοήθειά τους. Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Δελφών για την υποστήριξή του , το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του αγώνα αλλά και της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Ομάδα διάσωσης Βοιωτίας, το Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Ιτέας-Κίρρας, και το Λύκειο Ελληνίδων Θήβας για την παρουσία του και την εξαιρετική τελετή έναρξης και λήξης που μας χάρισε.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς  τους χορηγούς του 4ου αγώνα ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» για τα δώρα που προσέφεραν στους αθλητές μας,  τις εταιρείες Medicore Hellas, Dynafit, Pearl Izumi,  Camelbak, Aργυρίου winery,  My athlete,  Ο,…tea…πίνεις,  Hotel –Restaurant Iniohos,   ΥΙΟΙ   ΑΓΓΕΛΗΣ  ΚΑΙ  ΣΙΑ Ο.Ε.,   καθώς και  την εταιρεία  Chronosystems.gr  για   τα ακριβή και έγκυρα αποτελέσματα (http://www.racetecresults.com/results.aspx?CId=16252&RId=146), το κατάστημα Runner store για τη φιλοξενία και την υποστήριξη του αλλά και την κυρία Ασημίνα Συλαίου για την καθοριστική της συνεισφορά στον 4ο αγώνα ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» ως υπεύθυνης επιμέλειας της διαδρομής.

Άλλος ένας αγώνας ορεινού δρόμου «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την στήριξη.

Η Οργανωτική Επιτροπή:
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΛΦΙΚΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ-ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ  ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ

 

Επικοινωνία

poster2016